Skip to main content

oktober en november: expositie vogelfoto´s in NBC Klein Profijt

In de maanden oktober en november exposeert Ronald Karreman zijn foto’s van vogels in natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 Oud-Beijerland

 Sinds een jaar of acht fotografeert Ronald vogels. In eerste instantie was zijn passie om roofvogels te fotograferen in Zuid-Frankrijk. Later kwamen daar ook andere bijzondere vogels bij.

In de tijd dat hij nog werkte, bij een transportbedrijf in Heinenoord, nam hij regelmatig zijn camera mee als hij wist dat er op zijn laad- of losadres een bijzondere vogel zou kunnen zitten

Sinds hij met pensioen is, gaat hij bij goed weer, op pad met zijn camera en heeft hij steeds meer mooie plekjes ontdekt om zijn hobby uit te oefenen. Zijn vrouw is inmiddels ook enthousiast aan het fotograferen.

Een aantal keer per jaar huren zij een fotoschuilhut om van daaruit van dichtbij de mooiste foto’s van vogels te maken. Daar genieten ze van.

Trots is hij als er na een dag fotograferen een ‘toppertje’ bij zit.

Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt is met uitzondering van  maandagen geopend alle dagen geopend van 10-17 uur (zaterdag en zondag van 12-17 uur)

Meer info over NBC Klein Profijt: klik hier

Dit is de website van de vereniging Hoeksewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01